MAMA WYTSKE #39 Seppe's schaterlach!

Daar is 'ie weer een nieuwe VLOG van Mama Wytske en haar heerlijke gezin. Seppe is inmiddels een grote, vrolijke, tijgerende baby met guitige krullen en produceert heerlijke geluidjes. Hele gesprekken voert hij met zijn papa en mama en hij hoort nog steeds in het lijstje van vrolijkste baby's die wij ooit zagen. Wat een genot om naar hem en zijn familie te kijken. Deze week staat in het teken van Seppe's uitbundige schaterlach en zie je welk speelgoed favoriet is!

Ontwikkeling

Het valt Wytske op dat Seppe fysiek veel minder kan dan hij eigenlijk zou "moeten" kunnen op zijn leeftijd volgens de officiële boekjes. En ondanks dat ze zich hier niet echt heel erg druk om maakt, vraagt ze zich toch af hoe dit kan en of het wel ok is. Komende week legt ze het op tafel bij het consultatiebureau maar als jullie alvast ervaringen en tips kunnen delen zou dat echt te gek zijn! Wat kon jouw kindje toen hij of zij tien maanden oud was?

Iedere week delen wij een nieuwe vlog van Mama Wytske. Ze neemt ons wekelijks mee in haar belevenissen met haar zoontje Seppe en haar vriend Boris. 

Abonneren

Meer zien van mama Wytske en baby Seppe?
Elke vrijdagochtend een nieuwe video op haar kanaal en in de loop van de week altijd op BabyBytes.nl
Klik hier om gratis te abonneren.

Volg Wytske ook op haar Social Media:
Twitter
Instagram

Leave a comment on this article

comments (0)
Popular topics

Search baby names

Boys names | Girl names | Baby names top 50

0 members are now online
    Sign up