Lesbian couple pregnant at the same time from the same donor

Lesbian couple pregnant at the same time from the same donor

Een lesbisch stel heeft een tijdje geleden hun zwangerschap bekend gemaakt met een foto van hun gezamenlijke bolle buikjes. Toby en Lindsay zijn getrouwd en nu na een tijd van proberen zwanger te geraken, allebei op hetzelfde moment in verwachting van een zoon. Tussen de zwangerschappen zit drie weken.

Niet echt zo gepland

In eerste instantie was het de bedoeling dat Toby als eerste van het stel zwanger zou worden omdat zij ouder is en dat logischerwijs gezonder en beter leek voor het stel. Toby raakte zwanger maar kreeg een miskraam. Ze kregen te horen dat er problemen waren met de donor en ze op zoek moesten gaan naar een nieuwe. Maar Toby bleef problemen houden met zwanger raken en blijven en op een gegeven moment besloten ze dat Lindsay het zou gaan proberen. Heel kort daarna kwamen ze erachter dat Toby toch zwanger was en de laatste poging bij haar dus een succesvolle is geweest. Drie weken later ontdekte Lindsay ook dat ze zwanger was.

Hormonsters

In de eerste plaats vinden ze het allebei ontzettend bijzonder en fijn om dit samen mee te maken. De vrouwen voelen elkaar prachtig aan, herkennen de stadia waar ze doorheen gaan en helpen elkaar waar nodig. Maar iets dat zeker niet onopgemerkt voorbij gaat, is de enorme hoeveelheid extra hormonen die momenteel door het huis gieren. Soms zijn de dames stapelverliefd, maar op andere momenten kibbelen ze elkaar de tent uit. Vooralsnog voeren de fijne momenten de boventoon.

Wij wensen het stel alle geluk van de wereld en veel kracht de komende tijd. Het zal niet makkelijk zijn om zo snel na elkaar een bevalling te doorstaan en elkaar op te vangen. Maar we hopen op heel veel familiegeluk voor deze twee.

Leave a comment on this article

comments (0)
Popular topics
Popular blogs

Search baby names

Boys names | Girl names | Baby names top 50

2 members are now online
Sign up